Scroll Top

Pernahkah Anda Terfikir Nak Cari Produk Yang Betul-Betul Berkesan Dengan Muka Anda (Kulit Licin, Cerah, Bebas Jeragat & Minyak) Tanpa Perlu Risau Akan Kesan Yang Membahayakan Muka Anda?

Apa yang Puan Amylea bakal kongsikan di bawah bakal mengubah hidup anda

Dapatkan Bekalan
30 Hari Mylea Freckle Serum

Lihat Mengapa Mereka Memilih
 Mylea Freckle Serum

Banyak lagi testimoni yang sedang dimuatnaik ke dalam laman web ini ketika anda sedang membaca sekarang

5 Keajaiban Menggunakan
Mylea Freckle Serum

Dengan penggunaan hanya 2 kali sehari, anda pasti akan terpegun dengan hasil kulit anda. Kulit muka lebih cerah, tiada minyak, jerawat dan jeragat juga hilang, membantu mendapatkan kulit wajah idaman anda dengan berkesan.

Menghilangkan Jeragat

Membantu mengurangkan seterusnya menghilangkan parut bekas jerawat dan juga bintik-bintik hitam di muka agar kulit muka anda lebih licin daripada sebelumnya.

Mencerahkan
Kulit

Dengan bahan-bahan asli di dalam Mylea Freckle Serum ni, ia menyokong penghasilan lapisan-lapisan kulit baru secara natural dan menghalang melanin terhasil secara berlebihan, seterusnya menjadikan kulit muka anda putih kemerah-merahan.

Mengecilkan
Liang Pori

Skin_Pores

Befungsi mengecilkan liang-liang pori bagi mengelakkan partikel-partikel asing yang menyebabkan pertumbuhan jerawat masuk lantas membuatkan kulit muka anda lebih tahan daripada kotoran-kotoran ini.

Tinggi
Keberkesanan

Bahan-bahan yang dipilih dipastikan daripada bahan-bahan asli dan premium sahaja bagi memastikan Mylea Freckle Serum selamat, efektif dan sesuai untuk semua jenis kulit, sekaligus mengelakkan daripada kesan sampingan yang memudaratkan kepada pengguna.

Kesihatan Ideal

Dihasilkan daripada ekstrak tumbuhan dan buahan yang sangat kaya dengan sumber mineral, sifatnya yang water based membolehkan ia diserap dengan mudah ke dalam kulit, agar memberikan zat-zat dan vitamin yang diperlukan oleh kulit dengan segera.

Perkongsian Sebenar DaripadaPengguna-Pengguna
Mylea Freckle Serum

“Mula-mula daripada masalah jerawat, ingatkan dah baik, last-last jadi jeragat pulak. Tapi alhamdulillah lepas guna Mylea Freckle Serum ni, dah nampak kesan yang ketara. Jeragat mula hilang, saya semakin konfiden dalam hari-hari saya.

Terima kasih Mylea Freckle Serum!

Nina

Eksekutif Pemasaran

Memang malu, ye lah sebagai perempuan memang tak patut tona kulit ni tak sekata. Lagipun saya ni jenis yang banyak travel, so mmg lain sebelah lah warna kulit tu. Alhamdulillah dapat balik tona kulit sekata ni lepas guna Mylea Freckle Serum tak lama lepas balik dari vacation di Phuket.  

Memang saya akan teruskan pakai Mylea Freckle Serum ni lah lepas-lepas ni!

Isabella

Travel Blogger

Sejak Tahun 2016 Lagi, Mylea Freckle Serum Telah Berkongsi Rahsia Kulit Tanpa Jeragat & Jerawat, Cerah, Gebu dan Awet Muda Dengan Ramai Wanita

Testimoni Berjaya Dikumpul
1

Kami mempunyai bekalan Mylea Freckle Serum yang terhad.
Jadi, jika anda ingin mendapatkan kulit muka idaman anda, ambil langkah segera!

Kandungan Di Dalam Mylea Freckle Serum

Mylea Freckle Serum merupakan serum pertama di Malaysia yang menggunapakai bahan-bahan di asli tanpa bahan pracampuran lain.

Didatangkan khas dengan botol yang elegan dan menawan, Mylea Freckle Serum merupakan produk lulus KKM dan ternyata selamat dan berkesan untuk digunakan.

Mylea Freckle Serum berupaya merawat jeragat serta jerawat lama pada kulit wajah sekaligus membuatkan kulit lebih licin, sekata, serta cerah secara semulajadi.

Dapatkan Bekalan
30 Hari Mylea Freckle Serum

Disyorkan Untuk Wanita
Berusia 17-59 Tahun

Daripada umur 17 tahun dimana kulit muka para gadis mula sensitif dan keluarkan jerawat, hinggalah kepada golongan wanita & ibu-ibu yang berumur 59 tahun, Mylea Freckle Serum ini sangat-sangat sesuai untuk digunakan oleh setiap peringkat umur.

Senang cerita, semua orang boleh gunakan Mylea Freckle Serum ni tau.

ererewerq

Cara Penggunaan:

  1. Buka botol Mylea Freckle Serum.
  2. Gunakan pemicit yg disediakan untuk menarik serum (disyorkan sebesar kacang).
  3. Picit keatas tapak tangan dan sapukan kebahagian muka yang bermasalah dengan kadar yang perlahan.

Tips:

  1. Disyorkan pakai pada waktu malam sebelum tidur dan pagi sebelum make up.
  2. Boleh campur dengan mana-mana night/day cream apa-apa brand sekalipun. Yang penting jarakkan masa sekurang-kurangnya 15 minit untuk pasti kan Mylea Freckle Serum telah sempurna meresap ke dalam kulit.
  3. Dinasihatkan sapu dengan kerap ( setiap hari ) di awal penggunaan untuk kesan yang lebih cepat.
Mylea_Freckle_Serum_Cara_Guna

Kesan Mylea Freckle Serum
Sangat Luar Biasa

Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_9

Hilang Jeragat

Kalau saya cakap Mylea Freckle Serum ni betul-betul menjadi, anda kena percaya tau! Pakai seminggu je dah nampak perubahan..Betul lah macam kawan saya cakap. Seronok tau bila parut-parut jeragat yang selama ni duduk dekat muka saya sekarang dah hilang!

Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_2

Kulit Cerah

Alhamdulillah. Saya consume Mylea Freckle Serum ni masa bulan puasa haritu. Pakai macam yang disuruh lah. Nak-nak dekat raya tu ramai pulak cakap yang “Eh Nina, lain macam putih muka kau?” Asalnya mak saya je yang perasan, last-last sampaikan member -member satu fakulti pun tegur.

Saya suka sangat-sangat dengan Mylea Freckle Serum ni! Terima kasih Mylea!

Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_4

Muka Berminyak

Dulu-dulu muka saya ni minyak tak usah cakap lah, kalau calit satu jari tu memang banyak, tak tahu kenapa. Itu yang banyak je jerawat tumbuh, makin stress saya rasa. Tapi alhamdulillah, lepas consume Mylea Freckle Serum ni selama 1 minggu lebih, saya rasa muka saya dah licin dan tak berminyak.

The key is to be patience. Insyaallah result yang kita nak pun akan dapat. Terima kasih Mylea sebab bantu saya.

Kenapa Anda Masih
Ragu-Ragu?

Jom Lihat Sijil KKM Kami

Bagi anda yang tidak tahu, kosmetik ditakrifkan sebagai bahan atau persediaan untuk digunakan pada bahagian luaran tubuh badan manusia seperti kulit, rambut, kuku, bibir, gigi dan rongga mulut.

Produk kosmetik yang telah dinotifikasi akan diberikan Nombor Notifikasi [NOT] sebagai bukti produk kosmetik tersebut telah bernotifikasi dengan pihak Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).

Mylea Freckle Serum merupakan produk kosmetik yang mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan: (NOT160300607K)

Anda Sudah Bersedia Untuk Mengubah Hidup Anda Dengan
Mylea Freckle Serum Ini?

Mylea_Freckle_Serum_1_Set_Baru

Dapatkan Bekalan
30 Hari Mylea Freckle Serum

Cara Pembelian
Yang Sangat Mudah

Kami menyediakan 2 pilihan untuk anda membuat pembayaran. Baca dengan teliti kelebihan setiap satu.

Kad Kredit/Debit

Kami menerima pembayaran daripada Kad Kredit/Debit Mastercard & Visa. Tidak kira dari dalam atau luar negara.

Perbankan Internet

Kami menerima pembayaran menggunakan perbankan internet  daripada CimbClick, Maybank2u dan lain-lain.

CDM/ATM/ BANK IN

Hanya untuk anda yang tidak mempunyai dua pilihan pertama. Anda perlu membuat pembayaran di ATM.

Website kami dilindungi dengan teknologi secure SSL

Jaminan Wang 100% Dikembalikan Dalam Tempoh 30 Hari

Anda beli dan anda patut mendapat manfaat daripada produk kami.

Sekiranya Mylea Skincare Serum ini tidak mendatangkan sebarang hasil walaupun sedikit selepas anda pakai, anda selayaknya mendapat pulangan duit anda kembali sebanyak mana wang yang anda belanjakan sebelum ini.

Itulah polisi kami. Kerana kami sangat teliti dan berusaha bersungguh-sungguh membuat produk yang sangat berkualiti tinggi untuk anda yang mempunyai masalah kulit.

Hanya perlu hantar email kepada kami dan nyatakan sebab anda mahukan pulangan duit berserta bukti pembelian. Ya, semudah itu sahaja.

Ada Persoalan Yang Hendak Ditanya?

Lihat dulu koleksi soalan-soalan yang sering di ajukan kepada kami

1 botol Mylea Freckle Serum ni 30 ml, tahan sebulan atau lebih bergantung pada penggunaan.

Picit sedikit Mylea Freckle Serum pada tapak tangan dan sapu rata pada seluruh wajah. 2x sehari. Boleh campur dengan mana-mana skincare yang tiada bahan-bahan kimia/memudaratkan seperti plumbum.

Mylea Freckle Serum selain dirumus khas utk jeragat, ia juga sesuai untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam, bintik hitam, liang pori besar, kulit berminyak, kulit kering dan lain-lain. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Maaf tuan/puan. Kami bukan Tuhan, kami cuma bagi jalan. Ubat hospital dan doktor pun tak boleh nak jamin berkesan. Sedangkan pembedahan pun tak 100% pulih sepenuhnya. Dah banyak testimoni yang kami terima dan terbukti berkesan. Puan cuba dulu dan rasa keberkesanannya dulu, kemudian puan boleh share feedbacknya dengan kami.

Semestinya ada, jangan bimbang. Mylea Skincare Serum sentiasa berdaftar dengan KKM dan mempunyai nombor pendaftaran NOT160300607K.

Mylea Freckle Serum adalah sejenis cecair (water based) yang seakan-akan losyen dan akan meresap ke dalam kulit dengan kadar yang cepat abila disapu dan tidak melekit.

Tunggu! Ada Freegift Yang Kami Nak Bagi Dekat Anda

Freegift bernilai RM29 khas untuk setiap pembelian Mylea Freckle Serum

Bioaqua Blackhead Remover Masker

Jika anda pernah rasa gatal-gatal pada bahagian hidung anda, itu adalah tidak lain dan tidak bukan angkara Whitehead dan juga Blackhead. Selain menyebabkan hidung dan wajah anda menggerutu, ia juga sedikit sebanyak membuatkan rupa anda tidak menawan kerana sudah pasti ianya boleh dilihat oleh semua orang dengan mata kasar.

Dengan Bioaqua Blackhead Remover mask ini, anda tak perlu risau akan semua itu! Semudah meletakkan masker ini pada muka, wajah anda akan bersih daripada cela whitehead dan blackhead ini. Ya, semudah itu sahaja

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Bioaqua Blackhead Remover Mask ini.

Tapi, Hanya 47 Unit Sahaja Yang Tinggal!

Jangan merungut jika bungkusan sampai anda lihat tiada Bioaqua Blackhead Remover Masker ni, siapa suruh lambat order kan?

Mylea_Freckle_Serum_Freegift_Bioaqua

Pilihan Di Tangan Anda

Set Permulaan

Set Berbaloi

Set Super Sempoi

Mylea_Freckle_Serum_Baru_1_Set

RM90

1 kotak

Didatangkan dengan kotak

Dilengkapi dengan hologram

Percuma Blackhead Remover

Mylea_Freckle_Serum_Baru_2_Set

RM180

2 kotak

Didatangkan dengan kotak

Dilengkapi dengan hologram

Percuma Blackhead Remover

Mylea_Freckle_Serum_Baru_3_Set

RM270

3 kotak

Didatangkan dengan kotak

Dilengkapi dengan hologram

Percuma Blackhead Remover