Scroll Top

Beli Mylea Freckle Serum

Pernahkah Anda Terfikir Nak Cari Produk Yang Betul-Betul Berkesan
Dengan Muka Anda (Kulit Licin, Cerah, Bebas Jeragat & Minyak)
Tanpa Perlu Risau Akan Kesan Yang Membahayakan Muka Anda?

 

Dapatkan Produk Kosmetik Viral No 1 Negara Mylea Freckle Serum

(Amaran! Apa yang Amy cuba kongsikan dalam video di bawah bakal mengubah tanggapan anda 100%)

Lihat Mengapa Mereka Memilih Mylea Freckle Serum

Dengan lebih daripada 1,000 testimoni terkumpul dalam masa 1 bulan, anda tidak perlu risau akan keberkesanan Mylea Freckle Serum.

Ada banyak lagi testimoni yang kami tidak sempat untuk muat naik ke laman web ini

5 Keajaiban/Kelebihan Menggunakan Mylea Freckle Serum

Dengan penggunaan hanya 2 kali sehari, anda pasti akan terpegun dengan hasil kulit anda. Kulit muka lebih cerah, tiada minyak, jerawat dan jeragat juga hilang, membantu mendapatkan kulit wajah idaman anda dengan berkesan.

Menghilangkan Jeragat

Membantu mengurangkan seterusnya menghilangkan parut bekas jerawat dan juga bintik-bintik hitam di muka agar kulit muka anda lebih licin daripada sebelumnya.

Mencerahkan Kulit

Dengan bahan-bahan asli di dalam Mylea Freckle Serum ni, ia menyokong penghasilan lapisan-lapisan kulit baru secara natural dan menghalang melanin terhasil secara berlebihan, seterusnya menjadikan kulit muka anda putih kemerah-merahan.

Mengecilkan Liang Pori

Befungsi mengecilkan liang-liang pori bagi mengelakkan partikel-partikel asing yang menyebabkan pertumbuhan jerawat masuk lantas membuatkan kulit muka anda lebih tahan daripada kotoran-kotoran ini.

Tinggi Keberkesanan

Bahan-bahan yang dipilih dipastikan daripada bahan-bahan asli dan premium sahaja bagi memastikan Mylea Freckle Serum selamat, efektif dan sesuai untuk semua jenis kulit, sekaligus mengelakkan daripada kesan sampingan yang memudaratkan kepada pengguna.

Kesihatan Ideal

Dihasilkan daripada ekstrak tumbuhan dan buahan yang sangat kaya dengan sumber mineral, sifatnya yang water based membolehkan ia diserap dengan mudah ke dalam kulit, agar memberikan zat-zat dan vitamin yang diperlukan oleh kulit dengan segera.

Perkongsian Sebenar Pengguna-Pengguna Mylea Freckle Serum

Testimoni Kulit Berjeragat

Macam mana cik, memang ada masalah jeragat ni dari dulu ke?
“Ya, mula-mula daripada masalah jerawat, ingatkan dah baik, last-last jadi jeragat pulak. Tapi alhamdulillah lepas guna Mylea Freckle Serum ni, dah nampak kesan yang ketara
-Nina 30 tahun, Eksekutif Pemasaran

Testimoni Tona Tak Sekata

Apa perasaan anda bila tona kulit tak sekata, lebih-lebih lagi pada bahagian muka?
“Memang malu, ye lah sebagai perempuan memang tak patut tona kulit ni tak sekata. Lagipun saya ni jenis yang banyak travel, so mmg lain sebelah lah warna kulit tu. Alhamdulillah dapat balik tona kulit sekata ni lepas guna Mylea Freckle Serum
– Isabella 24 tahun, Travel Blogger

Taknak Ke Jadi Gembira Seperti Mereka?

Kandungan Di Dalam Mylea Freckle Serum

Mylea Freckle Serum merupakan serum pertama di Malaysia yang menggunapakai bahan-bahan di asli tanpa bahan pracampuran lain.

Didatangkan khas dengan botol yang elegan dan menawan, Mylea Freckle Serum merupakan produk lulus KKM dan ternyata selamat dan berkesan untuk digunakan.

Mylea Freckle Serum berupaya merawat jeragat serta jerawat lama pada kulit wajah sekaligus membuatkan kulit lebih licin, sekata, serta cerah secara semulajadi.

Dapatkan Produk Kosmetik Viral No 1 Negara Mylea Freckle Serum

Sejak Tahun 2016 Lagi, Mylea Freckle Serum Telah Kongsikan
Rahsia Kulit Tanpa Jeragat & Jerawat, Cerah, Gebu dan Awet Muda Dengan Ramai Wanita

Sekarang kita sudah tahu khasiat Mylea Freckle Serum ini dalam penjagaan muka kita setiap hari, dan jika anda tidak mempunyai masa, wang atau kesabaran untuk menjaga kulit muka anda dengan cara konvensional,
Mylea Freckle Serum adalah penyelesaian yang sempurna.

Kami mempunyai bekalan Mylea Freckle Serum yang terhad.

Jadi, jika anda ingin mendapatkan kulit muka idaman anda, ambil langkah segera!

Disyorkan Untuk Wanita Berusia 17-59 Tahun

Daripada umur 17 tahun dimana kulit muka para gadis mula sensitif dan keluarkan jerawat, hinggalah kepada golongan wanita & ibu-ibu yang berumur 59 tahun, Mylea Freckle Serum ini sangat-sangat sesuai untuk digunakan oleh setiap peringkat umur.

Cadangan Penggunaan:

1. Disyorkan pakai pada waktu malam sebelum tidur dan pagi sebelum make up
2. Boleh campur dengan mana-mana night/day cream apa-apa brand sekalipun. Yang penting jarakkan masa sekurang-kurangnya 15 minit untuk pasti kan Mylea Freckle Serum telah sempurna meresap ke dalam kulit.
3. Dinasihatkan sapu dengan kerap ( setiap hari ) di awal penggunaan untuk kesan yang lebih cepat.

Cara Penggunaan:

1. Buka botol Mylea Freckle Serum
2. Gunakan pemicit yg disediakan untuk menarik serum (disyorkan sebesar kacang)
3. Picit keatas tapak tangan dan sapukan kebahagian muka yang bermasalah dengan kadar yang perlahan.

Mylea_Freckle_Serum_Cara_Guna

Kesan Mylea Freckle Serum Sangat Luar Biasa

Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_11

Hilang Jeragat

Kalau saya cakap Mylea Freckle Serum ni betul-betul menjadi, anda kena percaya tau! Pakai seminggu je dah nampak perubahan..Betul lah macam kawan saya cakap. Seronok tau bila parut-parut jeragat yang selama ni duduk dekat muka saya sekarang dah hilang!

Kulit Cerah

Alhamdulillah. Saya consume Mylea Freckle Serum ni masa bulan puasa haritu. Pakai macam yang disuruh lah. Nak-nak dekat raya tu ramai pulak cakap yang “Eh Nina, lain macam putih muka kau?” Asalnya mak saya je yang perasan, last-last sampaikan member -member satu fakulti pun tegur. Saya suka sangat-sangat dengan Mylea Freckle Serum ni! Terima kasih Mylea!

Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_13
Mylea_Freckle_Serum_Testimoni_17

Muka Berminyak

Dulu-dulu muka saya ni minyak tak usah cakap lah, kalau calit satu jari tu memang banyak, tak tahu kenapa. Itu yang banyak je jerawat tumbuh, makin stress saya rasa. Tapi alhamdulillah, lepas consume Mylea Freckle Serum ni selama 1 minggu lebih, saya rasa muka saya dah licin dan tak berminyak. The key is to be patience. Insyaallah result yang kita nak pun akan dapat. Tq Mylea sebab bantu saya

Adakah Anda Testimoni Kami Yang Seterusnya?

Kenapa Anda Masih Ragu-Ragu?

Jom Lihat Sijil KKM Kami

Bagi anda yang tidak tahu, kosmetik ditakrifkan sebagai bahan atau persediaan untuk digunakan pada bahagian luaran tubuh badan manusia seperti kulit, rambut, kuku, bibir, gigi dan rongga mulut.

Produk kosmetik yang telah dinotifikasi akan diberikan Nombor Notifikasi [NOT] sebagai bukti produk kosmetik tersebut telah bernotifikasi dengan pihak Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).

Mylea Freckle Serum merupakan produk kosmetik yang mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan:
(NOT160300607K)

Jadi Gunalah Mylea Freckle Serum Tanpa Ragu-Ragu

Beli Sekarang Dengan

Jaminan Wang 100% Dikembalikan Dalam Tempoh 30 Hari

Mylea_Skincare_Freckle_Serum_Background

Kandungan Di Dalam Mylea Freckle Serum

Mylea Freckle Serum merupakan serum pertama di Malaysia yang menggunapakai bahan-bahan di asli tanpa bahan pracampuran lain.

Didatangkan khas dengan botol yang elegan dan menawan, Mylea Freckle Serum merupakan produk lulus KKM dan ternyata selamat dan berkesan untuk digunakan.

Mylea Freckle Serum berupaya merawat jeragat serta jerawat lama pada kulit wajah sekaligus membuatkan kulit lebih licin, sekata, serta cerah secara semulajadi.

Dapatkan Produk Kosmetik Viral No 1 Negara Mylea Freckle Serum

Bagaimana Cara Membuat Pembayaran?

Kami menyediakan 2 pilihan untuk anda membuat pembayaran. Baca dengan teliti kelebihan setiap satu.

Kad Kredit/Debit

Kami menerima pembayaran daripada Kad Kredit/Debit Mastercard & Visa. Tidak kira dari dalam luar negara.

• Platform: SenangPay

• Tahap keselamatan: Sangat Tinggi

• Kelebihan: Anda akan mendapat Freegift Masker Bioaqua +Percuma Pos

Perbankan Internet

Kami menerima pembayaran menggunakan Perbankan Internet daripada CimbClick, Maybank2u dan lain-lain.

• Platform: Billplz
• Tahap keselamatan: Sangat Tinggi
• Kelebihan: Anda akan mendapat Freegift Masker Bioaqua + Percuma Pos

Cash Deposit Machine (CDM)

Hanya untuk anda yang tidak mempunyai dua pilihan pertama. Anda perlu membuat pembayaran di ATM.

• Platform: ATM/CDM
• Tahap keselamatan: Sangat Rendah
• Kelebihan: Percuma Pos
•Keburukan: Anda tidak akan mendapat Freegift Masker Bioaqua

Website kami dilindungi dengan teknologi secure SSL

Soalan-Soalan Lazim

Lihat koleksi soalan yang sering diajukan kepada kami

[/vc_row_inner]

1 botol Mylea Freckle Serum ni tahan berapa lama?

1 botol Mylea Freckle Serum ni 30 ml, tahan sebulan atau lebih bergantung pada penggunaan.

Macam mana cara nak guna Mylea Freckle Serum ni?

Picit sedikit Mylea Freckle Serum pada tapak tangan dan sapu rata pada seluruh wajah. 2x sehari. Boleh campur dengan mana-mana skincare yang tiada bahan-bahan kimia/memudaratkan seperti plumbum.

Ada kesan sampingan tak kalau guna Mylea Freckle Sserum ni?

Mylea Freckle Serum selamat dan tidak menggelupaskan kulit, dan ia juga tiada kesan sampingan.

Mylea Freckle Serum  ada kelulusan daripada Kementerian Kesihatan malaysia (KKM) tak?

Semestinya ada, jangan bimbang. Mylea Skincare Serum sentiasa berdaftar dengan KKM dan mempunyai nombor pendaftaran NOT160300607K.

Mylea Freckle Serum ni untuk masalah jeragat sahaja ke?

Mylea Freckle Serum selain dirumus khas utk jeragat, ia juga sesuai untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam, bintik hitam, liang pori besar, kulit berminyak, kulit kering dan lain-lain. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Mylea Freckle Serum ni gel atau krim?

Mylea Freckle Serum adalah sejenis cecair (water based) yang seakan-akan losyen dan akan meresap ke dalam kulit dengan kadar yang cepat abila disapu dan tidak melekit.

Mylea Freckle Serum ni berkesan ke?

Maaf tuan/puan. Kami bukan Tuhan, kami cuma bagi jalan. Ubat hospital dan doktor pun tak boleh nak jamin berkesan. Sedangkan pembedahan pun tak 100% pulih sepenuhnya. Dah banyak testimoni yang kami terima dan terbukti berkesan. Puan cuba dulu dan rasa keberkesanannya dulu, kemudian puan boleh share feedbacknya dengan kami.

TUNGGU! ADA BONUS PERCUMA UNTUK ANDA

Dapatkan Blackhead Remover Mask daripada Bioaqua yang bernilai RM29.90 khas untuk pelanggan-pelanggan yang membeli Mylea Freckle Serum

Tetapi, Kami hanya sediakan 47 Unit sahaja Bioaqua Blackhead Remover Masker ni dalam masa sebulan.

Jika anda lambat order, anda mungkin tidak akan dapat Bioaqua Blackhead Remover Masker ni secara percuma!
Mylea_Freckle_Serum_Freegift_Bioaqua

Kelebihan Bioaqua Blackhead Remover Masker?

Jika anda pernah rasa gatal-gatal pada bahagian hidung anda, itu adalah tidak lain dan tidak bukan angkara Whitehead dan juga Blackhead. Selain menyebabkan hidung dan wajah anda menggerutu, ia juga sedikit sebanyak membuatkan rupa anda tidak menawan kerana sudah pasti ianya boleh dilihat oleh semua orang dengan mata kasar.

Dengan Bioaqua Blackhead Remover mask ini, anda tak perlu risau akan semua itu! Semudah meletakkan masker ini pada muka, wajah anda akan bersih daripada cela whitehead dan blackhead ini. Ya, semudah itu sahaja

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Bioaqua Blackhead Remover Mask ini

Ingat, Hanya 47 Unit Sahaja Yang Tinggal!

Jangan merungut jika bungkusan sampai anda lihat tiada Bioaqua Blackhead Remover Masker ni, siapa suruh lambat order kan?

Cepat, Beli Sekarang Sebelum Terlambat

(Hubungi pakar kami di nombor yang tertera di bawah jika menghadapi sebarang masalah)

Set Permulaan

Set Berbaloi Sangat

Set Super Jimat

Mylea_Freckle_Serum_1_Set
Mylea_Freckle_Serum_2_Set
Mylea_Freckle_Serum_3_Set

RM120 Sekotak
RM90
(Tidak termasuk penghantaran)

RM240 Dua Kotak
RM180
(Tidak termasuk penghantaran)

RM360 Tiga Kotak
RM270
(Tidak termasuk penghantaran)